Artikel: mijn interview in Leef!

ingevoerd op 14-06-2019

Als gewichtsconsulente / voedingsdeskundige ben ik altijd bezig geweest om samenwerkingsverbanden aan te gaan en de boodschap van een gezonde voeding en leefstijl zo breed mogelijk uit te dragen. Overal kansen proberen te zien en ze proberen te pakken, is typisch iets voor ondernemers. Het is leuk, het is dynamisch en het geeft energie. Maar aan de andere kant ligt de valkuil op de loer van een gebrek aan focus... Teveel willen in te weinig tijd. Voor mij werkte dat toch niet. 


Wat is er veranderd? 
In de loop der jaren heb ik ontdekt dat mijn lokale aanpak het meeste heeft gewerkt voor mij. En persoonlijk vind ik die lokale betrokkenheid ook heel waardevol. Als je in je eigen buurt al een verschil kunt maken, waarom zou je het dan niet doen? 
Wat ook een groot verschil is: ik heb wat meer rust. Ik werk in dezelfde gemeente als ik woon, ik ga lekker op de fiets naar mijn werk en ik werk niet langer 5 dagen in de week. Voor mij persoonlijk zijn er dingen ten goede veranderd. 

 

Maar mijn ondernemende en creatieve aanpak is bij de Beroepsvereniging niet onopgemerkt gebleven!
Het feit dat ik nu als gewichtsconsulente in loondienst ben, is een relatief nieuwe ontwikkeling voor gewichtsconsulenten. Mijn aanpak zou ook andere gewichtsconsulenten kunnen inspireren om hun werk buiten hun praktijk, maar nog wel in hun lokale omgeving te zoeken. Daarom wilde de BGN mij graag interviewen en daar is dit mooie artikel uit voortgekomen. 

 

Ik hoop dat het andere Gewichtsconsulenten in Nederland inspireert! 

Meer weten?
En voor wie graag eens hierover door wil kletsen, neem gerust contact op via het contactformulier of per mail. 

 

Groetjes,

Linda

Leef interview juni 2019.4 Leef interview juni 2019.4
Leef interview juni 2019.3 Leef interview juni 2019.3
Leef interview juni 2019.2 Leef interview juni 2019.2
Leef interview juni 2019.1 Leef interview juni 2019.1
Leef interview juni 2019 Leef interview juni 2019